Rüyada ayağına kına yakmak

Rüyada ayağına kına yakmak aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, başarılı bir kişi olunacağına, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına alamet eder.

Rüyada ayağına kına yakmak gördüyseniz:

  • Sizi yakından ilgilendiren her işte aynı yöntemi uygulayarak sonuca gitmeye çalışlın.

Rüyada ayaklara kına yakmak geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada eline ve ayağına kına yakmak sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak parmaklarına kına yakmak zor bir hayat sürmeye başlayacağına, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının ayağına kına yakmak sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayağına kına yakmak çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayaklarına kına yakmak çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ele ayağa kına yakmak hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, belalardan korunacağına yorulur.

Rüyada ayağa kına yakmak zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments