Rüyada annemle kavga ettiğimi görmek

Rüyada annemle kavga ettiğimi görmek uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada annemle kavga ettiğimi gördüyseniz:

  • Gayret göstermenizde fayda var.

Rüyada anne babasının kavga ettiğini görmek itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada annesiyle babasının kavga ettiğini görmek aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, büyük başarıla kazanacağına yorulur.

Rüyada anneyle kavga ettiğini görmek gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına inanılır.

Rüyada annesiyle kavga ettiğini görmek yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada anne ve babasının kavga ettiğini görmek daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada anneyle babanın kavga ettiğini görmek ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada annenin kavga ettiğini görmek maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, kimseden korkmayacağına yorulur.

Rüyada anne babanın kavga ettiğini görmek kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, başarı kazanılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments