Rüyada annenin kavga ettiğini görmek

Rüyada annenin kavga ettiğini görmek onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, işlerinde önemli adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annenin kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Tekerleğin icadından beri ekonomik veya duygusal seçenekleriniz üzerinde uzun uzun düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada annesinin kavga ettiğini görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada anne babasının kavga ettiğini görmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada annesiyle babasının kavga ettiğini görmek çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada anne babanın kavga etmesini görmek dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada annesiyle kavga ettiğini görmek hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada annemle kavga ettiğimi görmek zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada anneyle kavga ettiğini görmek saadete ereceğine, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada anne ve babasının kavga ettiğini görmek ayrılığın sandığından da uzun olacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments