Rüyada annesiyle kavga ettiğini görmek

Rüyada annesiyle kavga ettiğini görmek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, mutlu ve hafif hissedeceğine işaret eder.

Rüyada annesiyle kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Bazı planlarınız, maddi düzenlemeler veya iş birlikleriniz ani aksaklıklarla karşılaşırsa, biraz beklemenizde fayda var.

Rüyada annenin kavga ettiğini görmek hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anne ve babanın kavga ettiğini görmek sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada anne ve babasının kavga ettiğini görmek hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, ferahlayacağına, esenleyeceğine alamet eder.

Rüyada anne babanın kavga ettiğini görmek insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada anneyle babanın kavga ettiğini görmek kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada anne babasının kavga ettiğini görmek kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada annesinin kavga ettiğini görmek çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına yorulur.

Rüyada anne babanın kavga etmesini görmek işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments