Rüyada ekin içinde yürümek

Rüyada ekin içinde yürümek elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada ekin içinde yürümek gördüyseniz:

  • Belli haberlere veya bilgi akışına bağlı olarak bazı hareketlerinizi şekillendiriyor ya da bazı şeylerin önünü kapatıyor olabilirsiniz.

Rüyada ekin içinde yürümek yüzünü güldüreceğine, yaşam enerjisi ile dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada ekinlerin içinde yürümek istediği herşeye kavuşacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine delalet eder.

Rüyada yeşil ekin tarlasında yürümek maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine delalet eder.

Rüyada ekin tarlasında yürümek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına yorulur.

Rüyada suyun içinde ekin görmek gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına alamet eder.

Rüyada sular içinde yürümek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine inanılır.

Rüyada nehir içinde yürümek eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, konuşmaz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada suyun içinde yürüdüğünü görmek bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments