Rüyada ekin biçildiğini görmek

Rüyada ekin biçildiğini görmek zenginliğinin artacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına inanılır.

Rüyada ekin biçildiğini gördüyseniz:

  • Belli girişimleriniz konusunda bazı endişelere sahip olabilirsiniz.

Rüyada ekin tarlası sulamak zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada ermiş ekin görmek maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine işarettir.

Rüyada ekin tarlasından geçmek daha temkinli ve garantici olacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada çuvalla ekin görmek sahip olunan gücün kaybedileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına delalet eder.

Rüyada biçilmiş ekin tarlası görmek uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına yorulur.

Rüyada ekin tarlasında koşmak yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine yorulur.

Rüyada yeşillik ekin görmek tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine delalet eder.

Rüyada ekin tarlasında yürümek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments