Rüyada ekili arpa görmek

Rüyada ekili arpa görmek evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ekili arpa gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde çok rahat olmamakla birlikte kendi normallerinizdesiniz.

Rüyada ekili arpa görmek dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada kuru arpa görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada buğday ve arpa görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada arpa şehriye pilavı görmek rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, maddi yükümlülüklerin artacağına alamet eder.

Rüyada arpa şehriye görmek her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada arpa tanesi görmek dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada arpa şehriye çorbası görmek mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, gıybet edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arpa çiçeği görmek sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, çok mutlu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments