Rüyada kuru arpa görmek

Rüyada kuru arpa görmek bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, kötü kimselerle karşılaşamayacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuru arpa gördüyseniz:

  • Kaybedilmiş gibi görünen konularda yeni ümitlere kapılabilirsiniz.

Rüyada kuru arpa görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına delalet eder.

Rüyada arpa şehriye pilavı görmek yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arpa başağı görmek zenginliğinin süreceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına alamet eder.

Rüyada biçilmiş arpa görmek karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada çok arpa görmek maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arpa şehriye görmek gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına delalettir.

Rüyada arpa görmek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada ekili arpa görmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, hayatının da kolaylaşacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments