Rüyada duvarlar arasında kalmak

Rüyada duvarlar arasında kalmak sonucun kişi için hayırlı olacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, çekilen acıların unutulacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, çok resmi görevlerde bulunacağına, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına tabir olunur.

Rüyada duvarlar arasında kalmak gördüyseniz:

  • Göremedikleri noktaları anlatmaya çalışmanız fikirlerini değiştirmekten daha kolay olabilir.

Rüyada duvar arasında kalmak anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Rüyada duvarlar arasında kalmak insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına inanılır.

Rüyada dört duvar arasında kalmak maddi ve manevi zarara uğranacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına yorulur.

Rüyada duvarlar arasında sıkışmak uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına delalettir.

Rüyada duvar arasında sıkışmak sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, kıdem atlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki duvar arasından geçmek bereket ve rahat içinde yaşayacağına, yaşamın daha kolay hale geleceğine yorulur.

Rüyada duvar arasına sıkışmak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine rivayet eder.

Rüyada duvarların arasından geçmek borcunun da hafifleyeceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments