Rüyada duvar arasında kalmak

Rüyada duvar arasında kalmak içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, kararlar alacağına, herkesten ileriye gideceğine, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına inanılır.

Rüyada duvar arasında kalmak gördüyseniz:

  • Resmi dairelerle olan işlerinizde olmadık zorluklar çıkabilir.

Rüyada duvarlar arasında kalmak geçim derdinin son bulacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine işarettir.

Rüyada dört duvar arasında kalmak ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine delalettir.

Rüyada duvar arasında kalmak sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada iki duvar arasında sıkışmak çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına işarettir.

Rüyada duvarların arasından geçmek hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine işaret eder.

Rüyada duvarlar arasında sıkışmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına delalettir.

Rüyada duvar arasından geçmek kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, aile içinde geçim derdinin olmayacağına tabir olunur.

Rüyada duvar arasına sıkışmak tövbe etmeden vefata, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments