Rüyada denizin üstünde durmak

Rüyada denizin üstünde durmak beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, ödemelerini yapamaz hale geleceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, ticarette şansının düşeceğine, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, üzülmesine dahi gerek olmayacağına, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, işlerin iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizin üstünde durmak gördüyseniz:

  • Duygusal konuların ilerlemenizin önüne geçmesine izin vermeyin.

Rüyada denizde su üstünde durmak rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına işaret eder.

Rüyada denizin üstünde batmadan durmak hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine delalettir.

Rüyada deniz üstünde durmak dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine inanılır.

Rüyada denizin üstünde durmak şan şöhret kazanacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına rivayet eder.

Rüyada ip üstünde durmak eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdiven üstünde durmak çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına rivayet eder.

Rüyada su üstünde durmak partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada duvarın üstünde durmak çirkin iftiralara uğrayacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments