Rüyada duvarın üzerinden geçmek

Rüyada duvarın üzerinden geçmek elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine tabir olunur.

Rüyada duvarın üzerinden geçmek gördüyseniz:

  • Gösterilen veya bildirilen durumla asıl konu arasında bir benzerlik bulunmuyor olabilir.

Rüyada duvardan geçmek olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada duvarların arasından geçmek üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada duvar deliğinden geçmek ona göre davranacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada duvarların içinden geçmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, asosyal bir insan haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada dar duvardan geçmek dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine yorulur.

Rüyada duvar arasından geçmek ailesini hem gururlandıracağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada iki duvar arasından geçmek kazancının daha da artacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına delalet eder.

Rüyada duvarın üzerinden geçmek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments