Rüyada kayalıklardan su aktığını görmek

Rüyada kayalıklardan su aktığını görmek kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, yeniden bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kayalıklardan su aktığını gördüyseniz:

  • Zıt fikirli kişilerden uzak durun.

Rüyada kayalıklardan su aktığını görmek büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına delalet eder.

Rüyada kayadan su aktığını görmek iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, kalkınacağına rivayet eder.

Rüyada kayalardan su aktığını görmek yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada suyun içinde kaya görmek yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kayalardan akan su görmek kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada su ve kaya görmek olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, çok sıhhatli bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada kayadan su çıktığını görmek zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına alamet eder.

Rüyada kayadan su fışkırdığını görmek musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, önemli ve ciddi işler yapacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments