Rüyada duvardan aşağı inmek

Rüyada duvardan aşağı inmek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına işaret eder.

Rüyada duvardan aşağı inmek gördüyseniz:

  • Başkalarını yenebileceğiniz yoldan ilerlemeye eğilimli olabilirsiniz.

Rüyada duvardan aşağı inmek rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, takdir görecek pek çok iş yapacağına rivayet eder.

Rüyada asansör aşağı inmek kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asansörle aşağıya inmek zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı inmek elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına alamet eder.

Rüyada rampa aşağı inmek uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına rivayet eder.

Rüyada kayalıklardan aşağı inmek bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek binadan aşağıya inmek büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden aşağı inmek varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, aile hayatının bozulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments