Rüyada düşmekten kurtulmak

Rüyada düşmekten kurtulmak sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder rüyada yarış kazanmak kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine yorulur.

Rüyada düşmekten kurtulmak gördüyseniz:

  • Aile üyelerini ilgilendiren konulara zaman ayırmak tutulmanın başka bir yansıması olabilir.

Rüyada kuyuya düşmekten kurtulmak işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, yeniden doğmuş gibi olacağına işarettir.

Rüyada pencereden düşmekten kurtulmak sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada düşmekten son anda kurtulmak eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çukura düşmekten kurtulmak bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına delalet eder.

Rüyada düşmekten kurtulmak sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yüksekten düşmekten son anda kurtulmak bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada merdivenden düşmekten kurtulmak yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına yorulur.

Rüyada denize düşmekten kurtulmak kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments