Rüyada pencereden düşmekten kurtulmak

Rüyada pencereden düşmekten kurtulmak bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, işlerin yolundan çıkacağına, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, kişinin günahlarına tövbe etmesi delalet eder.

Rüyada pencereden düşmekten kurtulmak gördüyseniz:

  • Bir taraftan bazı konularda yanıtlar beklerken bir taraftan da harekete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada pencereden düşmekten kurtulmak kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, ticaretten yana şanslarının açık olacağına rivayet eder.

Rüyada düşmekten son anda kurtulmak sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yerden düşmekten kurtulmak atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada denize düşmekten kurtulmak girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksekten düşmekten kurtulmak kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine rivayet eder.

Rüyada damdan düşmekten kurtulmak doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yerden düşmekten kurtulmak omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada merdivenden düşmekten kurtulmak elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments