Rüyada camdan düşen birini kurtarmak

Rüyada camdan düşen birini kurtarmak zor günlerin uzaklaşacağına, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, şansın döneceğine, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına inanılır.

Rüyada camdan düşen birini kurtarmak gördüyseniz:

  • Göz kamaştıran haliniz kıskanç kişilerin ilgisini üzerinizde topluyor.

Rüyada camdan düşen birini kurtarmak rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine, sorununu kolayca çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşen birini kurtarmak eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine rivayet eder.

Rüyada düşeni kurtarmak bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada düşen çocuğu kurtarmak büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini düşerken kurtarmak gelirin tükeneceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Rüyada çukura düşen birini kurtarmak gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına yorulmaktadır.

Rüyada balkondan düşen birini kurtarmak gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, hayırlı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada balkondan düşen çocuğu kurtarmak yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments