Rüyada çocuğunu düşerken kurtarmak

Rüyada çocuğunu düşerken kurtarmak bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunu düşerken kurtarmak gördüyseniz:

  • Üzücü bir duruma içgüdülerinizle çözüm bulabilirsiniz.

Rüyada balkondan düşen çocuğu kurtarmak ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine delalet eder.

Rüyada suya düşen çocuğu kurtarmak eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada havuza düşen çocuğu kurtarmak işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada düşen çocuğu kurtarmak bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına işarettir.

Rüyada dereye düşen çocuğu kurtarmak zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunu düşerken kurtarmak aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına işaret eder.

Rüyada denize düşen bebeği kurtarmak borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına inanılır.

Rüyada balkondan düşen birini kurtarmak gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments