Rüyada suya düşen bebeği kurtarmak

Rüyada suya düşen bebeği kurtarmak bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, ticarette şansının düşeceğine, maddi durum kötü ise zengin olunacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına delalet eder.

Rüyada suya düşen bebeği kurtarmak gördüyseniz:

  • Şu an için, elinizdeki düzenleme, plan veya anlaşmalardan en fazla kazanımı elde etmenin yollarını aramanız gerekiyor.

Rüyada suya düşen bebeği kurtarmak rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada düşen bebeği kurtarmak çok büyük zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada balkondan düşen bebeği kurtarmak malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına alamet etmektedir.

Rüyada denize düşen bebeği kurtarmak geleceğine, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suya düşen birini kurtarmak ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, önünün kapanacağına yorulur.

Rüyada suya düşmüş birini kurtarmak iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına yorulur.

Rüyada suya düşen çocuğu kurtarmak rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada bebeğini suya düşürmek dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments