Rüyada bulanık ve duru su görmek

Rüyada bulanık ve duru su görmek kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, zorlukların bir anda biteceğine, dikkat çekeceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına işarettir.

Rüyada bulanık ve duru su gördüyseniz:

  • Paranızı güvenli yerlerde tutmanız, baştan çıkartılmanızı önleyebilir.

Rüyada bulanık ve duru su görmek riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına alamet etmektedir.

Rüyada duru suya girmek yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine alamet etmektedir.

Rüyada duru su görmek hayırlı kısmetler alacağına ve allah’a şükredecek durumlara geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada duru suya düşmek kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine işarettir.

Rüyada duru akan su görmek alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine rivayet eder.

Rüyada temiz duru su görmek müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada duru suyun içinde yürümek parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına delalettir.

Rüyada akan duru su görmek iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments