Rüyada durmadan çiş yapmak

Rüyada durmadan çiş yapmak mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada durmadan çiş yapmak gördüyseniz:

  • Sonlanmalar veya sonuçlanmalar söz konusu olabilir.

Rüyada durmadan çiş yapmak sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine işarettir.

Rüyada çiş ve kaka yapmak bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine yorulur.

Rüyada kiloduna çiş yapmak büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına delalet eder.

Rüyada lazımlığa çiş yapmak uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada camiye çişini yapmak neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine işaret eder.

Rüyada kovaya çiş yapmak bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına delalettir.

Rüyada evine çiş yapmak yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine inanılır.

Rüyada ayakta çiş yapmak kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments