Rüyada kiloduna çiş yapmak

Rüyada kiloduna çiş yapmak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, düzeninin sarsılacağına, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına delalettir.

Rüyada kiloduna çiş yapmak gördüyseniz:

  • Doğru bir strateji geliştirmeden ön plana çıkmamakta fayda var.

Rüyada kiloduna çiş yapmak büyük emekler vereceğine, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kiloduna kaka yapmak ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine alamet eder.

Rüyada çişini odaya yapmak çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, borçlanılacağına işarettir.

Rüyada yere çiş yapmak başarılar elde edileceğine, malvarlığının artacağına inanılır.

Rüyada salona çiş yapmak deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine işarettir.

Rüyada çiş kaka yapmak alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada dışarı çiş yapmak ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin ortasına çiş yapmak uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments