Rüyada camiye çişini yapmak

Rüyada camiye çişini yapmak rüya sahibinin işlerinin açılacağına, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sağlığın günden güne iyiye gideceğine delalet eder.

Rüyada camiye çişini yapmak gördüyseniz:

  • Sizi köşeye sıkıştıran kişiler veya üzerinizde baskı yaratan durumlar karşısında ileride pişman olacağınız sözler söyleyebilirsiniz.

Rüyada camiye çişini yapmak yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına tabir olunur.

Rüyada camiye çiş yapmak allah’a dua edeceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına yorulur.

Rüyada yere çiş yapmak sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çiş kaka yapmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine yorulur.

Rüyada leğene çiş yapmak sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, yeni siparişler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada şişeye çiş yapmak lüksüne de lüks katacağına, manevi olarak hasar alınacağına delalettir.

Rüyada durmadan çiş yapmak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, rüya sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çişini tuvalete yapmak başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments