Rüyada lazımlığa çiş yapmak

Rüyada lazımlığa çiş yapmak büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, kişinin elindekilerinden de olacağına, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada lazımlığa çiş yapmak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde engelleyici etkiler altındasınız.

Rüyada lazımlığa çiş yapmak yakın akrabadan gelecek habere, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lazımlığa yapmak kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada lazımlığa kaka yapmak büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lazımlık görmek yokluk ve fakirlik içinde olacağına, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına delalet etmektedir.

Rüyada lazımlık temizlemek sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine işarettir.

Rüyada kapının önüne çiş yapmak maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada çişini odaya yapmak ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada donuna çiş yapmak gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Aydan

Rüyamda universite arkadaşlarımın yıllar önce ölmüş annesini ziyaret ediyorum kadının evi tertemiz suları akmıyor benim cisim geliyor kapının önündeki lagzimliga yapıyorum kadın niye geldin diye çok kızıyor bana ciddi götürürken lagzimlik ters dökülüyor ufak bı paspas batıyor onu silmeye çalışıyorum kadın görüyor çok kızıyor gitmemi istiyor ben çok pişman oldugumu soyluyorum paspasin üzerindeki tqvadaki çiş yumurtaya benziyor