Rüyada durgun bulanık su görmek

Rüyada durgun bulanık su görmek horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, herkesten ileriye gideceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine alamet eder.

Rüyada durgun bulanık su gördüyseniz:

  • Kafanızdan geçenleri açıkça söyleyebilirsiniz.

Rüyada durgun bulanık su görmek elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada durgun temiz su görmek yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, kısa sürede evlat sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada durgun suya düşmek korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil durgun su görmek ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Rüyada durgun suya girmek sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada durgun su görmek her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Rüyada durgun berrak su görmek kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada durgun temiz deniz görmek sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments