Rüyada dükkanın boş olduğunu görmek

Rüyada dükkanın boş olduğunu görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine, tövbe etmeye, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, şansın yüzüne güleceğine, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine delalettir.

Rüyada dükkanın boş olduğunu gördüyseniz:

  • Yardımlarınızın kısa sürede karşılığını alabilirsiniz.

Rüyada boş bir dükkan görmek ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boş dükkan görmek kötü haberler alınacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine tabir olunur.

Rüyada dükkanı boş görmek yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına işarettir.

Rüyada dükkanın boş olduğunu görmek girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, beklenmedik kapıların açılmasına delalet etmektedir.

Rüyada boş dükkanlar görmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına rivayet eder.

Rüyada dükkanının soyulduğunu görmek anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarraf dükkanı görmek endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, güç, kudret ve iman sahip olacağına delalettir.

Rüyada dükkan camı kırmak sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Gülender

Hayirli ramazanlar.
Rüyamda esim iki cocugumla beraber bos döktüm sacik bir dükkanda yasadigimizi görüyorum ve bir beyaz sacli beyaz gömlekli orta yasli bir adam geliyor ve esime burdan git diyor.
Kocamda ona kalacak biryer vs bulayim gidecegim diyor.Dükkanin camlarindan disari bakip neden evimizden cikip buraya geldik acaba diye hatirlamaya calisiyorum.Üstünde sihah Kumas bir elbise var.selamlar.