Rüyada dükkan sahibini görmek

Rüyada dükkan sahibini görmek rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, her türlü yakarışının karşılık bulacağına, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada dükkan sahibini gördüyseniz:

  • yeniliklerle birlikte kendinize oldukça hızlı bir yol seçmeyi planlıyorsunuz.

Rüyada dükkan sahibi görmek aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine delalettir.

Rüyada dükkan sahibi olmak yüzünde güller açacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına işaret etmektedir.

Rüyada dükkan sahibi olduğunu görmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada dükkan sahibini görmek rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, canının sağ olacağına delalet eder.

Rüyada bebek sahibi olmayı istemek kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, yanlışlara düşeceğine işarettir.

Rüyada makam sahibi görmek çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, güzel ve önemli işler yapacağına alamet eder.

Rüyada işyeri sahibi olmak kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada daire sahibi olmak uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments