Rüyada dükkan sahibi olmak

Rüyada dükkan sahibi olmak üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, parasını ve işini kaybedeceğine, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, kişinin ağız tadına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada dükkan sahibi olmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya önemsediğiniz işlerde geçmişe dönük sıkıntılar ortadan kalkmaya başlayabilir veya eski şiddetini kaybedebilir.

Rüyada dükkan sahibi olduğunu görmek işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dükkan sahibini görmek üzücü haberler alacağına, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına yorulur.

Rüyada dükkan sahibi olmak rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dükkan sahibi görmek beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı yorulur.

Rüyada bebek sahibi olacağını görmek yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada konak sahibi olmak ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına rivayet eder.

Rüyada sahipsiz bebek görmek harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada mevki sahibi insanlar görmek bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments