Rüyada daire sahibi olmak

Rüyada daire sahibi olmak ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada daire sahibi olmak gördüyseniz:

  • Olayları şansa bırakmayın.

Rüyada daire sahibi olmak muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına yorulur.

Rüyada nüfus dairesi görmek büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, çalıştıkça da allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada devlet dairesine gitmek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, mahsullerin fazlalaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada daire ev görmek yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, insanlarla arasının iyi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada vergi dairesi görmek hane içine ay doğacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada daire almak rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada geniş daire görmek kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına işarettir.

Rüyada büyük bir daire görmek işlerin düşeceğine, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments