Rüyada altın düğme görmek

Rüyada altın düğme görmek ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, evlenme yolunda adım atacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına işaret eder.

Rüyada altın düğme gördüyseniz:

  • Çevrenizde sizi gitmek istediğiniz yönünün tam tersi istikamette gitmeye iknaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada altın düğme görmek yeni bir projenin başına geçirileceğine, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mor düğme görmek aksiliklerin son bulacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada kırık düğme görmek yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine delalettir.

Rüyada perde düğmesi görmek rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada pantolon düğmesinin koptuğunu görmek sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına işaret eder.

Rüyada gömlek düğmesi koparmak içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına delalet eder.

Rüyada düğmesi kopmak hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, bir takım sorunlarla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada düğme koptuğunu görmek beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments