Rüyada gümüş düğme görmek

Rüyada gümüş düğme görmek maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, duaların kabul olacağına, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada gümüş düğme gördüyseniz:

  • Sizi anlamsız veya içerisinden çıkılması zor konularda tartışmaya çekmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada gümüş düğme görmek çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına rivayet eder.

Rüyada düğmenin koptuğunu görmek daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ceket düğmesi dikmek yüzünü kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına delalettir.

Rüyada kol düğmesi hediye etmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırık düğme görmek yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gömlek düğmesi koparmak uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına inanılır.

Rüyada kol düğmesi hediye almak esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının düğmesini iliklemek fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments