Rüyada dua eden kadınlar görmek

Rüyada dua eden kadınlar görmek hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, malına mal, parasına da para ekleyeceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, rakiplerini alt edeceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına rivayet eder.

Rüyada dua eden kadınlar gördüyseniz:

  • Kazanacağınız tecrübeler yaşam tarzınızda değişiklik yapmanıza yardım edecek fikirler edinmenizi sağlayabilir.

Rüyada dua eden kadınlar görmek iş yerinde çok zarar edileceğine, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına inanılır.

Rüyada dua eden kadın görmek hayattan daha zevk alacağına, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine rivayet eder.

Rüyada dua eden adam görmek kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dua edenleri görmek toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta dua edenleri görmek büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına delalet etmektedir.

Rüyada dua eden birini görmek işleri büyütme sürecine girileceğine, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada dua eden bebek görmek sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına yorulur.

Rüyada dua eden erkek görmek çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments