Rüyada yeşil dövme yaptırdığını görmek

Rüyada yeşil dövme yaptırdığını görmek yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil dövme yaptırdığını gördüyseniz:

  • Evden para kazanmanın yolarını bulabilir veya maddi gelirlerinizi arttırmanıza yardımı olabilecek konularda yeni eğitimler alabilirsiniz.

Rüyada yeşil dövme yaptırmak hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil dövme görmek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, barış ve sevgi ortamında bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil renk dövme görmek atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil dövme yaptırdığını görmek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, hayatın düzene gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilide dövme görmek rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dövme görmek hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına inanılır.

Rüyada kırmızı dövme yaptırdığını görmek yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, büyük paralar kazanacağına işaret eder.

Rüyada kola dövme yaptırmak hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments