Rüyada yüzde dövme görmek

Rüyada yüzde dövme görmek bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına işarettir.

Rüyada yüzde dövme gördüyseniz:

  • Fazla zorladığınızda ise riskiniz artacak.

Rüyada yüzde dövme görmek erken evlilik yapacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzde sivilce patlatmak elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada yüzde kurt görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzde bıçak yarası görmek yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine yorulur.

Rüyada yüzde delik görmek çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada yüzde çıban görmek bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada elde yüzde yara görmek çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine yorulur.

Rüyada yüzde et ben görmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, yeteneklerini geliştirmeye işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments