Rüyada büyük melekleri görmek

Rüyada büyük melekleri görmek kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, bol para kazanacağına, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük melekleri gördüyseniz:

  • Duygusal konularda dikkatli davranmak sizin açınızdan son derece yararlıdır.

Rüyada büyük melekleri görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada dört büyük melekten birini görmek uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada dört büyük melek görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada cebrail meleğini görmek çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada melek bebek görmek yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine yorulur.

Rüyada insan suretinde melek görmek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada melek şeytan görmek eski huzurun yeniden sağlanacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine inanılır.

Rüyada israfil meleği görmek neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments