Rüyada dört büyük melekten birini görmek

Rüyada dört büyük melekten birini görmek beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada dört büyük melekten birini gördüyseniz:

  • Romantizm size iyi gelecek.

Rüyada dört büyük melek görmek girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada dört büyük melekten birini görmek bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine yorulur.

Rüyada büyük melekleri görmek uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzünde beyaz melek görmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına işaret eder.

Rüyada bayan melek görmek arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada melekten haber almak kendini dünya malları edinmeye vereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına işaret eder.

Rüyada gökte melek görmek aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde uçan melek görmek en pahalı evlerde oturacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın rüya sahibine geleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments