Rüyada donmuş balık görmek

Rüyada donmuş balık görmek kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, onların güvenini sarsacağına, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, ev içinde mutluluğun artacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine delalettir.

Rüyada donmuş balık gördüyseniz:

  • Unutmamanızda fayda var, cesur olun.

Rüyada donmuş balık yemek kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, sağlığının bozulmayacağına tabir olunur.

Rüyada donmuş balık görmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada donmuş tavuk görmek maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına delalet eder.

Rüyada donu düşmek işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, kısmetlerini de göremeyeceğine inanılır.

Rüyada donmuş dere görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada don almak elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine inanılır.

Rüyada don biçmek tövbe etmeden vefata, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine rivayet eder.

Rüyada donmuş adam görmek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, itibar kazanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments