Rüyada donmuş tavuk görmek

Rüyada donmuş tavuk görmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, yönetici makamına geleceğine, araba alınacağına, yeni kapılar açılacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada donmuş tavuk gördüyseniz:

  • İlk işiniz ise aile içindeki veya çok yakınındaki yaşlı kimselerle aranızı düzeltmek olsun.

Rüyada donmuş tavuk görmek aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine yorulur.

Rüyada donup kalmak uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Rüyada donla gezmek o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada don atlet görmek kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına delalet eder.

Rüyada kısa don görmek uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine tabir olunur.

Rüyada donu düşmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada donmuş yumurta görmek yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine işarettir.

Rüyada donmuş ekmek kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments