Rüyada donu düşmek

Rüyada donu düşmek borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, aile hayatının sorunlarla dolacağına, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada donu düşmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kimseler içinde en sağlıklı olarak siz karar verebilirsiniz.

Rüyada donu düşmek beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına inanılır.

Rüyada donmuş göle düşmek tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada donu ters giymek karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına alamet eder.

Rüyada beyaz donla gezmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına yorulur.

Rüyada kısa don görmek kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine inanılır.

Rüyada donmuş hamsi görmek onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada donmuş yiyecek görmek hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, kendi dualarının allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine işaret eder.

Rüyada donuna işediğini görmek sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments