Rüyada don biçmek

Rüyada don biçmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, huzurunun yerine geleceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, yarınları için isabetli kararlar alacağına, rakiplerini arkasında bırakacağına işarettir.

Rüyada don biçmek gördüyseniz:

  • Planladığınız işlerden başkalarına pek bahsetmeyecek, düşüncelerinizi açığa çıkartmayacaksınız.

Rüyada don biçmek eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına yorulmaktadır.

Rüyada buğday tarlası biçmek hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, güzel bir haneye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada tırpanla çayır biçmek hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına tabir olunur.

Rüyada kendi kefenini biçmek alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başak biçmek toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada elbise biçmek geçici olarak rahatsızlanacağına, güzel günlere kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil yonca biçmek kendini toparlayamayacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada ağaç biçmek mesleğinde geri plana düşeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments