Rüyada don almak

Rüyada don almak makam ve rızık sağlayacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, rahat edilecek bir projeye girileceğine, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, sıkıntılarının geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada don almak gördüyseniz:

  • Bazı planlarda beklenmedik değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada donmuş kıyma görmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, yapacağı planların altüst olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada don çıkarmak işlerin toparlanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine işarettir.

Rüyada donmuş denizin üstünde yürümek çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada don giydirmek mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına işarettir.

Rüyada donmuş güvercin görmek kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada donanma görmek ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına işarettir.

Rüyada paçalı don görmek büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, zinde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada buzdolabında donmuş et görmek bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, sıcakkanlı bir kişi olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments