Rüyada dondurma dükkanı görmek

Rüyada dondurma dükkanı görmek işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, neşeli zamanların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dondurma dükkanı gördüyseniz:

  • Karşı tarafın şarkısını söylüyor gibi yapsanızda, dansınız kendi ritminizde olabilir.

Rüyada dondurma dükkanı görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine işarettir.

Rüyada vişneli dondurma görmek buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada mor dondurma görmek sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına işaret eder.

Rüyada ölüye dondurma vermek rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına alamet eder.

Rüyada birine dondurma vermek parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına delalettir.

Rüyada dondurma yediğini görmek maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada buzlu dondurma görmek anne baba duası alacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına yorulur.

Rüyada meyveli dondurma görmek kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments