Rüyada dondurma yediğini görmek

Rüyada dondurma yediğini görmek sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, ününü ülke dışına taşıyacağına, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine tabir olunur.

Rüyada dondurma yediğini gördüyseniz:

  • Dostlarınızın verdikleri tavsiyeler size çok çekici görünseler bile onları sonraya bırakmanız daha iyi olabilir.

Rüyada dondurma yedirdiğini görmek gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, ihanete uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dondurma yediğini görmek eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, endişelerin son bulacağına inanılır.

Rüyada başkasının dondurma yediğini görmek maddi zarara gireceğine, sıkıntılarını üzerinden atacağına delalet etmektedir.

Rüyada dondurma yedirmek büyük başarılar kazanılacağına, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına yorulur.

Rüyada birinin dondurma yediğini görmek çok büyük destek vereceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine inanılır.

Rüyada dondurma dolabı görmek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada çilekli dondurma almak yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dondurmacıdan dondurma almak huzur dolu günler geçireceğine, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments