Rüyada mor dondurma görmek

Rüyada mor dondurma görmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayatından çıkaracağına, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada mor dondurma gördüyseniz:

  • Dikkat çekmek istediğiniz konularda istediğiniz katılımı sağlamakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada mor dondurma görmek yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, onu alkışlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada rengarenk dondurma görmek eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına tabir olunur.

Rüyada dondurma dağıtıldığını görmek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine delalettir.

Rüyada dondurma yedirdiğini görmek sorunların çözüme kavuşturulacağına, stresin ve üzüntülerin biteceğine işaret eder.

Rüyada dondurma almak yemek yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük dondurma görmek girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına işarettir.

Rüyada sade dondurma görmek borçların kolaylıkla kapanacağına, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bademli dondurma yemek üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments