Rüyada dondurma almak

Rüyada dondurma almak ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, büyük tartışmaların sonlanacağına, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına delalettir.

Rüyada dondurma almak gördüyseniz:

  • Resmi kurum veya kuruluşları işin içerisine çekebilecek işlerden uzak durmanızda fayda var.

Rüyada dondurma görmek zengin bir hayat süreceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına delalet etmektedir.

Rüyada dondurmalı tatlı görmek verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dondurma çubuğu görmek her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine delalettir.

Rüyada dondurma yiyen birini görmek hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına alamet eder.

Rüyada kışın dondurma yemek kısmetin açılacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dondurma yediğini görmek onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, hiç hesapta olmayan bir seyahate delalettir.

Rüyada dolapta dondurma görmek daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dondurma dolabı görmek yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments