Rüyada dolapta dondurma görmek

Rüyada dolapta dondurma görmek işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, maddi açıdan nefes alınacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına delalettir.

Rüyada dolapta dondurma gördüyseniz:

  • Pişman olacağınız şeyler söyleyebilirsiniz, dikkatli cümleler kurun.

Rüyada dondurma dolabı görmek çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine işarettir.

Rüyada dolapta dondurma görmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sıcak dondurma yemek yanlış kişilere denk geleceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına inanılır.

Rüyada külahta dondurma yemek dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada dondurma yemek istemek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada dondurma almak yemek çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, anne baba ile ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüye dondurma vermek zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına yorulur.

Rüyada dondurma dağıtmak kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments