Rüyada dondurma görmek

Rüyada dondurma görmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, kafasının sakinleşeceğine, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada dondurma gördüyseniz:

  • Geceleyin uzaklara özlem duyacaksınız.

Rüyada cevizli dondurma görmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına işarettir.

Rüyada limonlu dondurma yemek bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine yorulur.

Rüyada dondurmacıdan dondurma almak borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada buzlu dondurma görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine delalet eder.

Rüyada dondurma görmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dondurma yaptığını görmek kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada renkli dondurma yemek dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı dondurma görmek her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments