Rüyada dondurma dolabı görmek

Rüyada dondurma dolabı görmek borçların kapanacağına, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, biraz olsun hafifleyeceğine, iki tarafın da çok sevineceğine, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada dondurma dolabı gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda önemli bir gelişme gözükmüyor.

Rüyada dolapta dondurma görmek birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine rivayet eder.

Rüyada dondurma dolabı görmek ne yapacağını şaşıracağına, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına rivayet eder.

Rüyada dondurma yedirmek çok rahat bir döneme girileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bozuk dondurma yemek yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, dertlerinden arınacağına rivayet eder.

Rüyada biriyle dondurma yemek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada bademli dondurma yemek yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına inanılır.

Rüyada dondurma çalmak bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine inanılır.

Rüyada dondurma vermek çok başarılı olup, kazancının artacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments