Rüyada domuza kurşun atmak

Rüyada domuza kurşun atmak rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine işarettir.

Rüyada domuza kurşun atmak gördüyseniz:

  • Arzularınızın artışı sizi oldukça karışık düşüncelere götürebilir.

Rüyada domuza kurşun atmak helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına delalettir.

Rüyada tabancayla kurşun atmak oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına delalet eder.

Rüyada silahla kurşun atmak maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına alamet eder.

Rüyada domuza taş atmak iyileşeceğine, ferahlayacağına, bereketinin artacağına tabir olunur.

Rüyada domuza tekme atmak geçim sıkıntısı yaşanacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine delalettir.

Rüyada domuz etini atmak mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, zor da olsa bazı kararlar vereceğine delalettir.

Rüyada kurşunla vurulan birini görmek hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, yeni bir hayata adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurşun kalem görmek dertlerin başlayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments