Rüyada domuza taş atmak

Rüyada domuza taş atmak rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, kendisiyle de gururlanacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, kazancının günden güne çok artacağına, gayrimenkul sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada domuza taş atmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişikliklerin kısa sürede karşılığını göreceksiniz.

Rüyada domuza taş atmak başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına delalettir.

Rüyada domuza kurşun atmak maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada domuza tekme atmak ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada domuz etini atmak rahata ve huzura kavuşacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada köpeğe taş atmak onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına inanılır.

Rüyada kediye taş atmak sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına işaret eder.

Rüyada pencereye taş atmak kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, kazancın helal şekilde artırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine taş atmak mutluluğun ve kazancın azalacağına, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments